Kalenderen

Se hele kalenderen

Facebook

Strynø er også på Facebook,
hvor du kan følge dagligdagen,
se billeder og læse meget mere.

Følg os også på Facebook ikon
(Nyt vindue)

have.jpg

Alarmberedskab

Ring 112
ved brand, sygdom eller ulykke
link til mere info

Hjem Genåbning af Skattekisten
Genåbning af Skattekisten

Genabning 1

Skattekisten åbnede igen for børnehave- og vuggestuebørn den 16. april. Gensynsglæden for både børn og voksne var stor. Ved indgangen blev børnene budt velkommen med flag og hvert barn fik sin egen jordbærplante – selvfølgelig af sorten korona. Der blev leget på hele legepladsen, plantet jordbærplanter og spist madpakker i det fine solskinsvejr og alle forældre fik trætte, men glade børn med hjem om eftermiddagen.


Genåbning2Nu er den nye hverdag ved at indfinde sig, hvor børnene er ude hele dagen og vasker hænder til den store guldmedalje. Bestyrelsen har givet stakladen en ordentlig overhaling, så den er hyggelig at være i på regnvejrsdage. Skattekistens hyggelige bål-onsdage, hvor hele øen er velkommen, er desværre stadig aflyst på ubestemt tid, men vi håber og tror på, at vi kan få dem tilbage inden alt for længe.
xxxGenåbning3

Tekst og foto: Ann-Britt
(Retur til oversigt)


Redaktionen gør opmærksom på, at selvom vi kan glæde os over genåbningen af Skattekisten og ønsker den og børnene tillykke, så er reglerne for færden hos købmand og på færgen stadig uændrede.


 

Strynø © 2008 - Webudvikling og CMS Wied Webdesign