Kalenderen

Se hele kalenderen

Facebook

Strynø er også på Facebook,
hvor du kan følge dagligdagen,
se billeder og læse meget mere.

Følg os også på Facebook ikon
(Nyt vindue)

helenedec13_pc.jpg

Alarmberedskab

Ring 112
ved brand, sygdom eller ulykke
link til mere info

Hjem Endnu en smakke ser dagens lys
Endnu en smakke ser dagens lys
SmakkejolleVed påsketid sidste år blev stævnene rejst til dét, der skulle blive Smakkecentrets nye, store to-smakke. Det var takket være bidrag fra Fødevareministeriet, Sydfynske Fonden og Fionia Fonden at Øhavets Smakkecenter kunne kaste sig ud i projektet.
Under hele byggeriet, som nu er tilendebragt, har en flok elever fra Kassebølle Friskole fulgt nøje med og selv deltaget i arbejdet. Men derudover har et utal af besøgende i sommerens løb haft lejlighed til at se, hvordan man byggede både, før det var noget, der blev "rørt op i en spand" (som man hånende siger om glasfiber-både) De mange besøgende har fået svar på stort og småt, der havde med både og bådbygning at gøre, og mange er gået der fra en oplevelse rigere. Det har nemlig været en del af ideen med projektet, at så mange som muligt skulle få indblik i et håndværk og en kultur som er ved at forsvinde.

I dag står jollen færdigbygget og venter på forårets komme, så den kan blive "smurt" og komme ud i sit rette element. Fredag den 17. maj skal den døbes og søsættes.
Foto: Ib Nielsen

 

Strynø © 2008 - Webudvikling og CMS Wied Webdesign