Kalenderen

Se hele kalenderen

Facebook

Strynø er også på Facebook,
hvor du kan følge dagligdagen,
se billeder og læse meget mere.

Følg os også på Facebook ikon
(Nyt vindue)

smakke2.jpg

Alarmberedskab

Ring 112
ved brand, sygdom eller ulykke
link til mere info

Hjem Agurketiden er ovre
Agurketiden er ovre

Nu da sommerens travleste periode er ovre, må der være tid til at se sine foto igennem og sende redaktionen nogle nye, da hjemmesidens nuværende billeder har været vist rigeligt længe.

Hvis nogen også har en god historie, eller referater af sommerens begivenheder, som vi kan dele med øens beboere og resten af den vide verden, så er de også velkomne.

Redaktionen har holdt en meget lang sommerferie, derfor har vi udelukkende bragt tilsendt materiale, vedr. kalender, ejendomssalg m.v.. Vi har allerede en del ideer m.h.t. mere overskuelighed på siden med huse til salg, der desværre er en del af. Måske vil en modernisering hjælpe på salget/tilflytningen. Vi har også et par gamle ideer om at lave en liste med tilbud og ønsker om kørselsfællesskab. Samt evt. en køb/salg/bytte-side, f.eks. i et lukket ø-forum med login og kodeord.

Mange udenøs læsere har efterspurgt et kort over øen, og vi har også planer i den retning, men vi skal først undersøge forhold vedr. copyright. Men hvis nogen har evner til at lave et godt håndtegnet kort, så vil det være mere originalt end et traditionelt kort. Når vi har kortet, kan vi afmærke alle øens huse, der er til salg, seværdigheder og andre væsentlige steder, så der kan klikkes på disse steder og derved få den rette side frem med det samme.

Så hvis du skulle have forslag til nye tiltag på hjemmesiden, er vi altid glade for inspiration.
Skriv til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Tak for en god sommer (vejret taler vi ikke om) og velkommen til et farverigt efterår.

 

Strynø © 2008 - Webudvikling og CMS Wied Webdesign