Facebook

Strynø er også på Facebook,
hvor du kan følge dagligdagen,
se billeder og læse meget mere.

Følg os også på Facebook ikon
(Nyt vindue)

helenedec13_pc.jpg

Alarmberedskab

Ring 112
ved brand, sygdom eller ulykke
link til mere info

Hjem Boligmarked Skippergade 4
Skippergade 4
Strynø By (udlejes om sommeren)
Skippergade 4

 

Skippergade 4
Charmerende og rustik bolig på Strynø - her emmer det af ægte ø-idyl når den er allerbedst. Overalt fremtræder denne skønne bolig i meget fin stand, rigtig flot restaureret de seneste år, så huset er lige til at flytte ind i. Og det kan også benyttes som feriehus.
Huset, som er fra 1898 og var oprindeligt øens første mejeri. I dag fremstår det som et nutidssvarende hus, enkelt og smukt istandsat med respekt for dets oprindelige udtryk. Facaden er pudset, tegltaget og kvisten er af nyere dato.

Det er indrettet med entré med trappe til første sal og adgang til et lyst og venligt soveværelse. Fra entreen er der direkte adgang til rummeligt køkken, spisekrog og en stor, hyggelig stue.

I forbindelse med køkkenet er der bryggers/vaskerum. Badeværelset er med gulvvarme og muret bruseniche, håndvask, toilet og god skabsplads.

Første sal er indrettet med stor, stue med lysindfald fra tre sider, som giver et dejligt lyst rum. Her er også et rummeligt soveværelse.
Overalt er der bjælkelofter, gulve i massivt fyrretræ og klinker under ovnene.

I en tilbygning findes et godt værksted med isoleret trægulv.

Fra stuen og bryggers er der udgang til dejlig lukket gårdhave, og i den store have på godt 700 m2, er der skønne opholdspladser og et charmerende havehus / pavillon. I haven er der forskellige frugttræer og et stort valnøddetræ.

Der er både skole og børnehave/vuggestue på øen og købmandsforretning lige i nærheden. Der er et rigt foreningsliv ( se strynoe.dk) og i de senere år er mange børnefamilier flyttet til. Der er mulighed for fast bådplads i havnen.

Tøv ikke med at kontakte ejer, som gerne fremviser ejendommen
Byggeår Kontantpris Udbetaling Boligareal Grundareal Diverse
1890
895.000 kr.
45.000 kr. 137 m2 704 m2
Kontakt Yderligere oplysninger og aftale om fremvisning fås hos Regitze Lauenborg
på tlf. 50 40 66 56 elle Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
(retur til oversigt)
 

Strynø © 2008 - Webudvikling og CMS Wied Webdesign