Hjem Aktiviteter Strynø spejdergruppe (DDS)
Det Danske Spejderkorps Strynø Gruppe

Det Danske SpejderkorpsDet Danske Spejderkorps har i dette år fået sin egen Strynøgruppe. Denne side vil fremover blive opdateret med Strynøgruppens aktiviteter.

De første afsnit er ved at blive færdigredigeret og vil kunne læses her i løbet af august/september.

Ind til videre kan du se Strynøgruppen under foreninger ved at klikke her...

Artikler: Sommerlejren 2018 i SverigeStrynøs spejdere på sommerlejr i Sverige

Sommerlejr 2018
Overnatning i hængekøjer

En meget tidlig morgen sidst i juli sejlede det gode skib Jomfru Ane 11 spejdere og tre ledere til den anden side. Stemningen ombord var en herlig blanding af spænding, glæde og forventning. Nu kulminerede forårets anstrengelser med at få spejdergruppen i gang. Vi drog på den allerførste sommerlejr. Sammen med vores venskabsgruppe Brønshøj-Hususm, tog vi til Gillastugan i Söderåsen Nationalpark.

Vi havde en herlig uge i Astrid Lindgrens ånd med strålende vejr fyldt med Emilværksted, Rasmus-på-farten-vagabond-hejk, Lille Ida-op- i-flagstangen-stafet og andre Lindgren-aktiviteter, samt de mere kendte spejderaktiviteter som vandreture, raftebyggerier, madlavning – denne gang dog ikke over bål på grund af afbrændingsforbuddet - og så en vandkamp i ny og næ til at holde temperaturen nede. Tropsspejderne (12-16 år) byggede selv en hængekøjeborg, hvor de sov hele ugen.

Det var helt fantastisk at se hvordan Strynø-spejderne og Brønshøj-spejderne i løbet af kort tid smeltede sammen til en samlet enhed og gode venskaber blev knyttet på kryds og tværs. Vi var helt høje af gode oplevelser, da vi kom hjem. Vi skal helt sikkert afsted til næste år –  med endnu flere Strynøspejdere på holdet.  

Kom og bliv spejder – vi holder gensynsmøde torsdag d. 6. september kl. 17 i børnehaven. Her kan du se billeder og høre fortællinger fra sommerlejren, høre om det kommende spejderår og deltage i et ægte spejder-lejrbål.
Sommerlejr 2018 Sommerlejr 2018
Sommerlejr 2018 Sommerlejr 2018
(Retur til oversigt)
 


Strynø © 2008 - Webudvikling og CMS Wied Webdesign